lørdag 11. august 2012

Program for dagen - 18.aug

Programmet for dagen begynner nå å formalisere seg.

13 - vielse i Gamle Aker (som kjent)

Ca 14 - buss til Årvoll gård. Vi har satt opp en stor buss + to maxi taxi.

1430 - Mottakelse og et par enkle aktiviteter på Årvoll gård. Thomas og Ingvild har ansvaret for gjennomføring av aktiviteter og dere vil få utdelt program og mer informasjon om dette ved ankomst. Hvis det regner vil mottakelsen foregå inne på "Fjøset".

1645 - Felles bilde. Derfra trekker vi direkte inn på Kulturscenen slik at vi kan starte bryllupsfesten kl 17.

7 kommentarer:

  1. Hei!
    Ser av bloggen deres at dere giftet dere på Årvoll gård. Vi plalegger bryllup neste sommer og har Årvoll gård i tankene. Vi ønsker derfor å komme i kontakt med dere for hva dere synes om lokalet, tips og råd angående Årvoll gård.

    Ta kontakt på wulff.bettina@gmail.com. Det ville vært topp med råd fra noen som er drevne i gamet;)

    Hilsen Tord og Bettina

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei. Søkte litt på bryllupablogger nå og kom inn på denne siden. Vært og kikket på Årvoll gård og syns det så flott ut der! Har dere noen tips, hvis dere valgte å feire der?:-)

      Slett
    2. Hei. Søkte litt på bryllupablogger nå og kom inn på denne siden. Vært og kikket på Årvoll gård og syns det så flott ut der! Har dere noen tips, hvis dere valgte å feire der?:-)

      Slett
    3. Hei. Søkte litt på bryllupablogger nå og kom inn på denne siden. Vært og kikket på Årvoll gård og syns det så flott ut der! Har dere noen tips, hvis dere valgte å feire der?:-)

      Slett
  2. Fint om du svarer under denne, så får jeg mail om du svarer:-)

    SvarSlett
  3. Fint om du svarer under denne, så får jeg mail om du svarer:-)

    SvarSlett
  4. Hei, Årvold gård kan anbefales! Kulturscenen er moderne og fint lokale. Er en fordel at man har mulighet til å fikse mat og drikke selv.

    SvarSlett